Cas de oi la tigaie

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 5400 vizualizari

 

....sunt adepta ,,nimic nu se pierde,, si a mancarurilor de la tara deodinioara cand se manca sanatos.nu ma omor dupa dupa mancarurile sofisticate ci merg pe cele traditionale specifice taranesti si romanesti.

 

INGREDIENTE

  • cas de oi uitat prin frigider,
  • 50 g unt,
  • mamaliga si ceapa care doreste si pofteste.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas de oi la tigaie:

Nu am dat cantitatea de cas ,deoarece fiecare isi face dupa preferinta cat de mult pofteste.   

Deci: se iau bucatile de cas si se taie cuburi. Intr-o tigaie se aduga untul care il topim peste care adaugam casul. Il lasam pe foc si amestecam din cand in cand pana se topeste si formeaza o culoare maronie. Se poate lasa sa se topeasca formandu-se ca o turta, dar eu am preferat sa il amestec.   

Se serveste cald cu mamaliga si ceapa verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas de oi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MonaMimi 1

12.06.2012, 12:00

bun bun

Sim0na 1

12.06.2012, 12:12

Si eu prefer preparatele romanesti si mai ales cele vechi, traditionale. Cas prajit papam cand eram mica, la bunici... ce bun era..

iry-gabriela 1

12.06.2012, 16:43

ma bucur ca va place,pup pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan