Castronele din foietaj

de aziz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 4530 vizualizari

 

diseara ai mei ,,pitici ,,vor petrecere in pijama deci sa vedeti ce mi-a trecut prin cap...

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foetaj
  • o cutie compot de fructe asortate
  • 500 gr ficatei de pasare
  • usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare piper
  • supa instant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castronele din foietaj:

se intinde foaia de aluat pe o tava pentru cupcake,se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 20 minute la temperatura de 180 grade.intre timp pregatim ficateii,calim ceapa si usturoiul adaugam ficateii potrivin de sare si piper si putin supa instant;la urma presaram patrunjelul.cind foaia este coapta se taie cu cutitul usurel sa nu o crapam, si punem in fiecare castronel de foetaj ficateii sau compot de fructe .eu am facut doua foi si au iesit 6 pentru ficatei si 6 pentru compot.se umplu inainte de servire.ficateii se pot servi de adulti cu sos chilly.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castronele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

aziz 1

11.11.2010, 17:34

merci fetelor, da ce mai asteptati... va rog serviti

aziz 1

11.11.2010, 17:36

doamna postavaru le doriti cu aperitiv sau cu complot

Rocsi 1

11.11.2010, 18:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele cu bacon si cascaval