Catelus cu branza si sunca

de adnia in Mancare copii, 1 Iul 2013 | 6714 vizualizari

 

Desi e o idee de sandvis pt. cei mici, merge cu succes si la cei mari...sau cel putin eu asa cred. Acuma sa-mi spuneti si voi ce credeti:)
P.S. Modul de realizare al catelusului il am de pe net, asa ca voi atasa exact imaginea originala (doar cu modul de realizare)..si veti vedea ce modificari am facut eu:)
Neavand reteta specificata, am preparat eu un aluat d capul meu..si a iesit excelent..il recomand cu mana pe inima...si baiatul meu la fel:)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 50 gr. cascaval ras
  • 50 gr. telemea de vaca rasa
  • 1 plic de drojdie
  • 50 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • faina cat cuprinde
  • cateva masline (pt. a forma ochii si nasucurile)
  • cateva felii sunca presata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catelus cu branza si sunca:

Din toate ingredientele (cu exceptia maslinelor si suncii) se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti.

Dupa ce a crescut, aluatul se mai framanta putin pe planseta, se imparte in bile, care apoi se intind sub forma unor mici suluri. Sulurile se aplatizeaza putin, iar la capete se taie putin oblic (dar nu de tot), pt. a forma urechiusele (vedeti colajul atasat). Ochii si nasucul se realizeaza cu rondele de masline. Catelusii se dau la cuptor pana trec testul scobitorii.

Dupa racirea completa se pot felia putin, ca si cum ar avea gura deschisa, iar in gura introducem o felie de sunca presata. In acest mod, arata mult mai vesel, ca si cum catelusul ar duce in gura sunca. Dupa preferinte, se pot adauga, sau elimina ingredientele din sandvis.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Catelus cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

02.07.2013, 22:16

ce draguti sunt !

Dana Cristea - pusikmea 1

06.07.2013, 07:35

superbi, am vazut si eu imaginea pe net, sunt si pe lista mea, imi place mult si aluatul tau, felicitari!

heera 1

05.08.2013, 09:33

bravo!arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
DeSenvis Iepuras de Paste