Ceafa de porc festiva

de Panacris in Porc, 2 Ian 2013 | 4988 vizualizari

 

O noua varianta a cefei de porc a la Ancuta;)

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 1000 g,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • ciuperci champignon 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru uscat,
  • ulei 
  • vin alb demisec
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc festiva:

Ceafa se feliaza, pana aproape de baza, in cca. 8 felii. Ceapa se curata si se taie felii. In crestaturile cefei, se pun felii de ceapa, ciupercile curatate si feliate. Se maseaza apoi ceafa cu sare, piper si cimbru. Se aseaza ceafa intr-un vas de lut, care in prealabil, a fost cufundat in apa rece cca 20 de minute, se stropeste cu ulei de masline,vin albe demisec, se acopera si se da la cuptor cca. 45 de minute la foc mic. Se serveste, rece sau calda,  ca atare sau cu salata varza murata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc festiva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

03.01.2013, 11:09

apetiasant

Valclaudia 1

13.12.2013, 18:49

buna rau festiva asta!

babi5 1

15.12.2013, 13:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]