Ceafa de porc la ceaun

de COSTEO in Porc, 16 Iul 2013 | 11695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg ceafa porc(sau pulpa)
  • 3 cepe
  • 3 ardei gras
  • 1 rosie (sau 2 linguri bulion)
  • 1 cescuta vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la ceaun:

Carne de porc se portioneaza in bucati potrivite,se pune la fiert in apa cu sare pana da in clocot,cand a dat in clocot,se arunca apa si inlocuim cu alta apa.Tocam ceapa si ardei fin ,se pune in ceaun peste carne si lasam sa fiarba  cu capac cca 30 minute.

Dupa cele 30 minute potrivim de sare,piper,cimbru,punem rosia taiata fin sau 2 linguri bulion,si mai lasam totul la foc potrivit timp de 30 minute.

Dupa cele 30 minute,se pune catei de usturoi taiati marunt,sau striviti cu lama la cutit si apoi taiati fin,adaugam si cescuta de vin alb,mai lasam 15 minute pe foc.

Se serveste cu castraveti murati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura 3 R