Ceafa si piept de porc la gratar

de adela1981 in Porc, 27 Mar 2012 | 4710 vizualizari

 

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc cu os (se poate si fara)
  • piept de porc cu os
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si piept de porc la gratar:

Noi facem gratarele simple, adica fara condimente speciale sau ierburi aromatice, asta nu inseamna ca nu puteti alege condimentele preferate.

Carnea se bate  cu un ciocan de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se aseaza pe un gratar bine incins, si uns  cu putina grasime, sa nu se lipeasca carnea si se fac dupa preferinta, mai facute sau in sange,  noi preferam intre.

TIPS-URI

1

De asemenea puteti folosi orice fel de carne, sau legume si sa serviti cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si piept de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane