Ceafa si piept de porc la gratar

de adela1981 in Porc, 27 Mar 2012 | 4500 vizualizari

 

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc cu os (se poate si fara)
  • piept de porc cu os
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si piept de porc la gratar:

Noi facem gratarele simple, adica fara condimente speciale sau ierburi aromatice, asta nu inseamna ca nu puteti alege condimentele preferate.

Carnea se bate  cu un ciocan de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se aseaza pe un gratar bine incins, si uns  cu putina grasime, sa nu se lipeasca carnea si se fac dupa preferinta, mai facute sau in sange,  noi preferam intre.

TIPS-URI

1

De asemenea puteti folosi orice fel de carne, sau legume si sa serviti cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si piept de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci