Chec

de adry88 in Prajituri, 23 Aug 2011 | 7105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri zahar
  • 13 linguri faina
  • 7 linguri apa
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga lingurile de apa,(cate una), esenta, dupa care se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga in compozitia facuta, se omogenizeaza

Se unge tava de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se opreste o lingura din compozitie care se amesteca cu cacao, restul se toarna in tava

Se adauga compozitia de cacao in mijloc si cu ajutorul furculitei  amestecam

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec in doua culori