Chec aperitiv Rococo

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 12638 vizualizari

 

fiindca la mine nu prea se arunca mancarea....dimineata deschizand frigiderul...am dat d e o gramada de " resturi" care totusi nu erau de aruncat...sau nu ma lasa inima sa le arunc...le-am adunat si ...fiindca tot nu facusem inca chec aperitiv, mi-am zis sa le combin , sa vedem ce iese...am rasfoit cateva retete...si am luat pana la urma o parte din reteta epurashei si o parte din reteta lui medioto,,,si cu o parte de la mine...iacata-s si eu prezenta cu un chec aperitiv...cu de toate cele...de aia m-am gandit ca i-ar zice bine rococo....

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • o jum de ceapa rosie
  • cateva jumari se slaninuta
  • ca 3 felii de sunca proaspata
  • 2 cremwursti
  • 2 felii de parizer indian cu masline verzi
  • 100 g mozzarella
  • o jum ardei rosu
  • sare, piper, boia, patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 10 lg faina
  • masline negre
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Rococo:

am batut ouale cu sare ff bine cu mixerul pana s-au facut spuma, am adaugat laptele si praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie si faina cate o lg , fara sa ma opresc din mixat.

am pus la calit ceapa si ciupercile taiate felii cu o lingura de ulei, am mai adaugat putina apa si le-am lasat 10 min sa se patrunda putin.

am taiat cubulete sunca, slaninuta, mozzarella, ardeiul si parizerul indian.

am incorporat totul in compozitia de oua, am adaugat vreo 10-12 masline negre intregi, am mai adaugat putina sare si piper si patrunjelul taiat ....am uns o forma de chec si am tapetat cu pesmet, am turnat compozitia si am presarat deasupra boia dulce...am dat la cuptorul preincalzit la 180 pt cca 30-40 min...am scos din tava si am lasat sa se raceasca destul de mult inainte de a-l taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Rococo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1100 lei
2799.99 lei
1699.99 lei

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

18.03.2011, 08:11

v-ati pus pe facut checuri sarate........eu de ce sa mai fac daca mananc de la voi?...................ii spuneam si Motanului, iti spun si tie ca tare mult imi mai plac aceste checuri...................

adasev12 1

18.03.2011, 19:16

nico......
mamaie.....

adasev12 1

18.03.2011, 19:17

medi...trebuia sa fac ceva cu resturile bune de...mancat ...asta a iesit....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Butoiase din castraveti cu branzeturi