Chec cu banane

de Miha in Prajituri, 15 Mar 2010 | 9915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 120 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 2 banane
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g faina
  • 3 linguri bilute de ciocolata
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine densa ca o crema, apoi adaugam untul topit.

Bananele se paseaza si se incorporeaza in crema de oua, impreuna cu esenta de vanilie si bilutele de ciocolata.

La sfarsit incorporam usor  faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia o turnam intr-o tava unsa cu unt si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste. Se face si proba cu scobitoarea.

Se lasa la racit in tava, se rastoarna pe platou si se pudreaza cu zahar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mariac 1

28.03.2010, 20:49

foarte frumos,bravo

epurasha2bb 1

21.04.2010, 10:11

miha crezi ca merge si ca blat de tort amestceul asta? eu as vrea sa-i fac piciulinei de 1 a si ma gandeam sa fie ceva bun si aromat ca ei ii plac bananele! adica ma gndesc cand il tai pe rotnd nu s erupe cumva, sa nu fie prea moale?

Adinacarla 1

05.11.2010, 01:33

5 furculite si la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]