Chec pufos la tava

de Rahela Velicu in Prajituri, 18 Feb 2016 | 5976 vizualizari

 

Un chec foarte pufos si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • coaja rasa de portocala
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos la tava:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga cate un galbenus pe rand si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza bine. Se adauga si coaja de portocala rasa.

Se toarna 3/4 din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In restul de compozitie oprita se adauga cacao si se amesteca bine.

Se toarna compozitia cu cacao din loc in loc peste cea alba din tava si se da apoi la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru aprox. 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Eu am folosit o tava rotunda cu diametrul de 30 de cm.

Cand este gata, se pudreaza cu zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alilianaa 1

18.02.2016, 17:42

bun, bun!

mirela0911 1

18.02.2016, 19:53

As servi o feliuta!

Merisor 1

18.02.2016, 19:56

Chiar pufos si frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]