Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)

de crisad in Pui, 16 Ian 2010 | 7588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept  de pui,
  • capere
  • unt
  • lamaie
  • 2-3 ling de faina
  • sare piper busuioc
  • ulei de masline
  • ciuperci 
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere):

pieptul de pui se feliaza putin mai gros decat la snitele se sareaza si se da prin faina amestecata cu piper si busuioc

in tigaie am pus la topit untul cu ulei de maslina (cam 3 linguri de ulei)si am prajit feliile de pui dupa ce s-au prajit se scot pe un platou si se tin la cald (eu le-am acoperit cu folie)

adaugati jumate de pahar de vin(sau supa de pui ), caperele (se pun in functie de gust), cateva linguri de zeama de lamaie la ce a ramas in tigaie ,usturoiul tocat  si ciupercile taiate felii (am avut cam 6 ciupercute )si amestecati bine ca sa se desprinda tot ce s-a lipit de fundul tigaii, plus o bucatica de unt si lasati la foc pana se inmoaie ciupercile
Turnati peste feliile calde de pui, si gata

noi l-am servit cu conopida gratinata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

16.01.2010, 23:07

o portie cat de mica ,as dori si eu !

crisad 1

17.01.2010, 08:22

data viitoare va invit . acum a disparut tot

elena1988 1

15.03.2011, 13:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui