Chifletute cu sos de rosii

de pana_luminita in Vita, 4 Noi 2009 | 3293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • compozitia pentru chiftelute :
  • carne vita 700 gr
  • ceapa
  • usturoi
  • miezul de la o felie de paine
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • pentru sos :
  • ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  •  3 linguri tomate
  • busuioc
  • 1 lingura de zahar
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifletute cu sos de rosii:

sosul : se caleste ceapa , dupa ce prinde o culoare aurie se toarna 250 ml apa se lasa sa fiarba pana ce ceapa se topeste . Adaugam cele 3 linguri de tomate , sare , piper dupa gust , busuioc , iar la final lingura de zahar si usturoiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifletute cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kefta Mkaouara (Tajine cu chiftele si oua, in sos de rosii)