Chiftele cu dovlecei si unt de crab

de Catalina L in Mancaruri de legume, 17 Mar 2018 | 3043 vizualizari

 

O reteta rapida si improvizata.
Imi plac mult chiftelele din dovlecei, vezi aici o varianta cu ton si aici o reteta cu feta.
Aveam un borcanel de unt de crab si m-am gandit ca asociat cu legume va fi foarte gustos .
Intr-adevar am obrinut niste chiftelute parfumate, delicioase si savuroase.
Le puteti coace la cuptor fara sa puneti grasime.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/chiftele-cu-dovlecei-si-unt-de-crab.html

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 2 oua
  • 70 g de cascaval tras
  • 100 g unt de crab
  • 80g de pesmet
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • verdeata tocata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu dovlecei si unt de crab:

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.

Se curata de coaja legumele si se spală.

Dati dovleceii, morcovii si ceapa pe razatoarea cea mare, presarati cu sare mare si puneti la scurs.

Apasati cu o lingura sau cu mana, ca sa scoateti cat mai multa zeama.

Intr-un castron se amesteca dovlecei, ceapa, morcovii, branza rasa, pesmetul, untul de crab și ouăle. Puneti boia de ardei, sare și piper si un pic de verdeata tocata.

Odată ce amestecul este omogen, formati chiftelele.

Așezați-le pe o placa acoperită cu hârtie de copt.

 

Se coc 20 de minute pe fiecare parte.

TIPS-URI

1

Pot fi servite reci ca aperitiv cu un sos pe gustul dumneavoastră sau calde cu o salata verde.

2

mi-au iesit 40

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovlecei si unt de crab" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus si cascaval