Chiftele cu sos de tarhon

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2012 | 11736 vizualizari

 

Mie imi place tarhonul si mancarea asta imi aduce aminte de copilarie fiind mancarea preferata a bunicii mele.

 

INGREDIENTE

  • PRNTRU CHIFTELE
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 4 felii paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • PENTRU SOS
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura tarhon
  • 3 foi dafin
  • marar
  • patrunjel
  • zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos de tarhon:

Ingredientele pentru chiftele se amesteca, se formeaza chiftele, se prajesc in ulei incins si se pun deoparte.

Intr-o cratita calim o ceapa dupa care punem sucul de rosii, pasta de tomate, tarhonul, usturoiul, foile de dafin, zahar, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba 10-15 minute dupa care punem chiftelele si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc mic.

La final punem si mararul si patrunjelul tocat marunt.

Se servesc cu piure.

Mie imi plac cu paine proaspata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]