M-am inspirat din reteta lui Patricia si a Timeei ,au iesit super bune
Intr-o craticioara se pune apa cu sare,iar cand clocoteste se pun buchetelele de conopida la fiert.Se lasa cam 15-20 minute,se scot,se strecoara de apa si se paseaza.
Ceapa se toaca marunt si se pune intr-un castron.
Morcovul se da pe razatoarea mica,se scurge de zeama si se pune peste ceapa,la fel si cartoful,dupa ce se da pe razatoarea mica se scurge foarte bine.
Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu restul ingredientelor.
Ciuperciile se taie cat mai marunt se scurg si ele de apa.
Se amesteca bine toate ingredientele,se adauga condimentele,oul,faina si cele 2 linguri de pesmet.
Punem un ceaun cu ulei la incis.
Umezim palmele formam chifetele,le dam prin pesmet si le punem la prajit.
Se scot pe un servet de hartie.