Chiftele de post cu cartofi si urzici

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 28 Mar 2019 | 5572 vizualizari

 

" Retete de post creative" - Chiftele gustoase facute la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii/mari
  • 1 ceapa mare
  • aprox.150 g de urzici
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de post cu cartofi si urzici:

Fierbem cartofii curatati de coaja si taiati cuburi mici. Separat fierbem urzicile alese frunza cu frunza si spalate bine.

Pasam cartofii fierti, iar urzicile le blenduim. Amestecam cartofii cu urzicile, adaugam sare si piper.

Formam chiftelele si dam fiecare chiftea prin faina si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Le coacem timp de 30-35 de minute sau pana cand se rumenesc frumos la cuptorul incins la 200 de grade. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post cu cartofi si urzici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
salata seherezada - post