Chiftele din carne de pui cu sos dulce

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2015 | 3887 vizualizari

 

Ne plac chiftelele si mai ales alaturi de sosul dulce al Timeei.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita de mustar cu maioneza
  • sare
  • piper
  • Ptr sos:
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • 400 gr rosii conserva cubulete
  • 3 lingurite de zahar
  • sare
  • busuiocLasam 10 minute la fiert.Pofta buna.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de pui cu sos dulce:

Punem carnea tocata intr-un castron impreuna cu cartoful ras,usturoiul pisat,sare,piper,lingurita de mustar,cimbru,oule si amestecam pana obtinem  o pasta omogena.Incingem uleiul intr-o tigaie si formam chiftelute mai plate cu mana si le prajim.Le scoatem pe rand pe un prosop de hartie ptr a mai absoarbe uleiul.

Sosul il preparam : intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina,lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase.Se adauga pe rand praful de sare,zaharul si busuiocul.

TIPS-URI

1

la chiftele putem sa mai adaugam ciuperci taiate din conserva

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui cu sos dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu susan