Chiftele la cuptor

de biancas76 in Porc, 24 Iun 2010 | 9418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • o jumatate legatura patrunjel
  • 6 catei mari de usturoi
  • 3 oua
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Din toate aceste ingrediente se face un aluat care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de aragaz se pune hartie de copt si din aluat se formeaza bile care se aranjeaza frumos in tava.


Se da la cuptor pentru 45 minute (pana la rumenirea lor).


Sunt excelente!!! e pacat sa nu le incercati.


Si sa nu uitam ca sunt mai "dietetice "cum s-ar spune, nu mai sunt prajite in ulei.


Le-am servit impreuna cu sos de rosii (copii) - de data asta condimentele sosului au fost : cimbru, marar si busuioc- o combinatie foarte aromata.
iar noi, adultii cu sos tzatziki. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

izulika 1

24.06.2010, 23:10

vreau si iooo

Rocsi 1

25.06.2010, 11:19

bun venit...chiar sunt mai sanatoase asa la cuptor

mihaelar63 1

29.06.2010, 23:24

ne bucuram ca mai avem un bucataras de soi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]