Chiftele marinate

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2013 | 4158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mica
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri gris-faina
  • 2 oua
  • sos
  • 1 cepa
  • 1 ardei rosu
  • 2 cani suc de rosii
  • sare
  • foi de dafin
  • busuioc
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Carnea tocata  o amestecam cu ceapa tocata scursa de apa. Adaugam morcovul si cartoful dat prin razatoare si scurse bine. Dupa adaugam usturoiul pisat,patrunjelul,ouale si restul de condimente si amestecam bine. Cu mana uda formam chiftele care le prajim in baie de ulei pe ambele partie iar cand sunt gata le scoatem pe un servetel absorbant. 

Sosul -calim ceapa tocata in putin ulei,adaugam 2 catei usturoi taiat felii,foile de dafin,ardeiul taiat bucatele,sarea si lasam sa fiarba 10 min la foc mic.Presaram deasupra patrunjel verde(eu nu am pus ca nu am avut in casa)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]