Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă

de Dana_Retetegg in Porc, 1 Dec 2010 | 4736 vizualizari

 

Chiftelutele cu marar au o aroma deosebita si un gust foarte bun. Servite alaturi de un piure de cartofi cremos si de o salata foarte sanatoasa de sfecla si morcov sunt un fel principal gustos si consistent.

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele:
  • 500 gr carne de porc,
  • 200 gr carne de manzat,
  • 4 catei de usturoi,
  • o legatura de marar,
  • sare,
  • piper,
  • 3 felii de paine,
  • 1 ou,
  • ulei pt prajit.
  • Pentru piure:
  • 5 cartofi,
  • 50 gr unt,
  • 50 gr lapte,
  • sare.
  • Pentru salata:
  • 1 sfecla rosie,
  • 1 morcov,
  • ulei,
  • otet,
  • sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă:

Am tocat carnea de porc, de manzat si usturoiul. Le-am amestecat cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea, piperul, oul si mararul tocat fin. Am format cu mana chiftelutele si le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel.

Cartofii curatati si taiati cuburi i-am fiert. Apoi am scurs excesul de apa si i-am pasat. I-am amestecat cu unt, lapte si sare.

Sfecla rosie am copt-o, am curatat-o de coaja si am dat-o pe razatoare. Am ras si morcovul crud. Am amestecat salata cu putin ulei, otet si sare.

Am servit chiftelutele cu piure si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

eleny2010 1

02.12.2010, 14:36

imi place acest meniu imi plac kiftele si pireul f mult ,iar salata este f sanatoasa. bv 5 fur de la mn.

divainbucatarie 1

02.12.2010, 16:23

bun!

kamy 1

02.12.2010, 18:12

mai ai??5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cina boiereasca