Chiftelute de cartofi cu kaizer si sunca

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 11343 vizualizari

 

Chiftelutele cu cartofi sunt foarte gustoase. Se coc in cuptor asa ca nu ne facem probleme pentru colesterol crescut.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cartofi
  • 100 g faina
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 g cascaval razuit
  • 50 g sunca taiata cubulete mici
  • 50 g kaizer taiat cubulete mici
  • 1 ou
  • marar, patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu kaizer si sunca:

Fierbem cartofii si ii facem piure. Amestecam pireul cu cascaval, ou, marar si patrunjel. Apoi, se toaca ceapa si usuroiul marunt si se calesc in uleiul de masline. Adaugam in tigaie sunca si kaizerul. Le rumenim putin si apoi le luam de pe foc. Dupa ce se racesc le adaugam peste compozitia de cartofi pisati. Amestecam bine si adaugam faina, sare si piper dupa gust. Obtinem un aluat moale. Cu mainile usor umezite in apa formam niste chiftelute.
Le asezam pe o hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru 1h la 180°C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu kaizer si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]