Chifteluţe de peşte şi pui

de Dana_Retetegg in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 25049 vizualizari

 

O combinatie excelenta, peste si pui! Cum nu facusem pana acum chiftelute nici de peste, nici de pui, mi s-a parut o ocazie perfecta sa le incerc.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de peste,
  • 2 pulpe dezosate,
  • 2 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 ou,
  • condimente,
  • 3 felii de paine,
  • marar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de peşte şi pui:

Am tocat cu robotul pestele si pulpele si le-am pus intr-un bol.

Am taiat fin ceapa, morcovul si usturoiul, apoi le-am adaugat peste carne.

Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si i-am scurs bine de apa. I-am pus peste celelalte ingrediente.

Am adaugat painea inmuiata si stoarsa bine, oul, condimentele si mararul tocat fin.

Am amestecat bine toata compozitia, apoi am format chiftelutele.

Le-am prajit in ulei pe ambele parti pana s-au rumenit. Le-am scos pe servetele de hartie ca sa nu ramana surplus de grasime.

Am servit cu garnitura de cartofi inabusiti (cartofi fierti pe care i-am scurs de apa, am adaugat putin unt, sare, usturoi si verdeata, am lasat pe foc 6-7 minute).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de peşte şi pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui picante cu ananas si cartofi aurii