Chiftelute de post din dovlecei

de stefy_a in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 11030 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi mai mici
  • o ceapa mica
  • 2-3 fire ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 3-4 linguri faina de grau (depinde de cat de bine sunt scursi dovleceii)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de post din dovlecei:

- se curata si se spala legumele
- dovleceii si ceapa uscata se dau prin razatoarea mica si se scurg de apa pe care o lasa
- morcovul se da si el prin razatoarea mica
- patrunjelul si firele de ceapa verde se toaca marunt
- se amesteca toate legumele, se adauga sarea si piperul, faina si se amesteca compozitia pana la omogenizare
- se formeaza chiftelute, cu mana trecuta prin apa, care se pun in tava de copt, tapetata cu hartie de copt

- se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pana cand se rumenesc (circa 30 de minute) (la jumatatea timpului, cand sunt rumene la talpa, se intorc cu grija)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de post din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din ovaz si quinoa