Chiftelute din legume cu kaizer

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2014 | 10263 vizualizari

 

Delicioase !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 4 cartofi
  • 1 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 300 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume cu kaizer:

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru 10 minute.Trebuie sa fie fierti insa nu integral.

Morcovul il spalam,il curatam si il dam prin razatoare.La fel procedam si cu dovlecelul insa fara a-l curata de coaja.

Ardeiul il spalam,il curatam de seminte,indepartam cotorul si il tocam marunt.

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam cat mai marunt.

Cand cartofii s-au fiert ,ii scurgem de apa,ii lasam sa se racoresca putin,cat sa ii putem curata de coaja.

Kaizerul il taiem marunt si il calim bine in ulei incins.Scoatem pe un servet pentru e alimina bine uleiul in exces.

Cartofii curatati, ii punem intr-un bol , ii pisam marunt si adaugam legumele,kaizerul ,ouale,sare si piper dupa gust.

Dam compozitia de chiftelute la frigider pentru 30 minute.

Formam apoi chiftelute si le prajim pe ambele parti in ulei incins .

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde ,la fel de bune sunt si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]