Drob de ciuperci

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2016 | 5654 vizualizari

 

Minunat de bun, chiar si fara carne!

 

INGREDIENTE

  • 550g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica de marar
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 1 legatura usturoi verde (sau 3-4 catei usturoi)
  • 150g cascaval ras
  • 4 oua
  • 3 oua fierte (tari)
  • 5 liguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci.
Intr-un bol punem ciupercile prajite, verdeata tocata marunt, (in caz ca nu aveti usturoi verde, adaugati usturoi zdrobit), cascavalul ras si ouale crude batute putin inainte pentru a se lega intre ele si le adaugam peste compozitia de ciuperci.Potrivim de sare si piper si amestecam usor cu furculita pana omogenizam bine totul.
Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitie, adaugam ouale fierte unul langa altul, pe mijloc si restul de compozitie.
Dam tava la cuptor pentru cca. 40-45° sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]