Choux a la creme

de Lau in Prajituri, 26 Mar 2012 | 5348 vizualizari

 

by criss

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri apa
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 4 oua
  • CREMA
  • 3 pua
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri amidon
  • 1 vanilie
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

Apa si untul se pun la fiert, cand incepe sa clocoteasca se ia de pe foc si se adauga toata faina. Se amesteca si se adauga ouale pe rand, nu se amesteca pana nu este incorporat  fiecare.

Se pune aluatul intr-un posh si se sprinteaza gogosi mai marisoare,se coc in cuptorul incalzit 25-30 min

Se lasa sa se raceasca bine

CREMA-ouale se amesteca cu zaharul,vanilia,amidonul si laptele si se fierbe pana se ingroasa ca o budinca,. Cand s-a racit crema se amesteca cu 3 linguri de frisca batut(eu am pus 100 ml)

Se umplu cojile cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]