Ciocănele de pui fragede cu sos cremos de muștar și capere pregătite după o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru o cină rapidă și plină de savoare Pentru aceste Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă, sunt necesare următoarele ingrediente: ciocănele pui, smântână, muștar, ceapă, usturoi și capere.
Cum se prepara aceste Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă:
Condimentează ciocănelele pe ambele părți, cu sare și piper. Toacă mărunt ceapa și usturoiul.
Pune la încins puțin ulei într-o tigaie și rumenește pulpele până capătă o crustă. Scoate-le apoi pe un platou.
În aceeași tigaie, călește ceapa și usturoiul cât să se înmoaie puțin. Pune înapoi carnea in tigaie și adaugă apă (supă de pui) peste ingrediente. Acoperă tigaia cu un capac și lasă totul la gătit.
Amestecă într-un bol smântâna lichidă cu muștarul și toarnă apoipeste pui. Adaugă și caperele și un praf de sare peste sos. Acoperă din nou cu capacul și mai lasă la gătit aproximativ 2-3 minute, apoi oprește focul.
Presară mărar verde tocat mărunt.
Servește ciocanelele de pui cu sos alături de un piure și o salată de varză sau după bunul plac.
Încearcă și rețeta de Pui cu sos ca la Buzău, o mâncare delicioasă pe care o poți servi cu Castraveți murați sau cu Gogoșari în oțet la rece.
Poftă bună!