Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus

de Valclaudia in Pui, 12 Mar 2016 | 4556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciocanele de pui
  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • sare si piper dupa gust
  • 5 lingurite ulei de masline
  • boia dulce de ardei
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Spalam ciocanelele sub jet de apa, apoi le tamponam cu servetele absorbante de bucatarie pentru a le sterge de apa.

Ungem fiecare ciocanel cu ulei de masline, apoi presaram sare, piper si boia dulce de ardei dupa gust.

Ciupercile pleurotus se clatesc in apa rece apoi se taie fasii.

Asezam ciupercile in tava de inox, deasupra asezam ciocanelele si dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Inainte de servire presaram patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui