Pui cu telina si smantana

de Miha in Pui, 25 Iun 2010 | 10365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 radacini mici de telina
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana supa de pui
  • 200 g smantana
  • sare si piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu telina si smantana:

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc putin, pana se inmoaie, in cateva linguri cu ulei de masline, amestecand mereu. Se adauga supa de pui si pieptul de pui taiat cubulete si se inabusa cateva minute.

Telina se taie marunt sau se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se adauga in tigaie. Se acopera tigaia si se fierbe pana incepe sa scada lichidul si carnea este gata.

Se da tigaia deoparte, se adauga smantana si se amesteca energic. Se pune din nou pe foc si se mai dat cateva clocote. Se potriveste gustul de sare si piper. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.

Pentru aceasta mancare aveam in gand sa fac niste paste, dar ai mei au votat in unanimitate pentru mamaliga. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu telina si smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta economica si delicioasa de Inimi si pipote de pui in sos de smantana