Ciorba cu perisoare

de vero_closca in Ciorbe, 1 Apr 2010 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 mana fasole verde
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 rosii bine coapte
  • 50g orez
  • 1 ou
  • 700 ml bors fiert separat
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

legumele(fara rosii) se curata,se spala,se taie in cubulete si se pun la fiert in 2,5 l apa.orezul se pune la inmuiat in apa calduta apoi se amesteca cu carnea,oul,mararul tocat fin,sare si piper dupa gust.cand legumele sunt aproape fierte,se formeaza perisoarele cu mana umeda si se pun la fiert in oala cu legume,la foc mic.cand sunt fierte perisoarele,se adauga pasta de tomate,rosiile decojite si taiate marunt,borsul,sare dupa gust si se lasa sa mai fiarba 5 minute.

este foarte buna fierbinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume