Ciorba de curcan

de lilik in Ciorbe, 19 Sep 2012 | 5261 vizualizari

 

O ciorba este bine-venita oricand...

 

INGREDIENTE

  • 800-900 gr carne de curcan(aripi,spate,gat)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 rosii coapte
  • 1 tija de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • sare,piper
  • 1 ou
  • patrunjel verde si frunze de telina
  • 1 mana de orez(sau taitei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Am curatat si tocat zarzavaturile,inclusiv rosiile,apoi le-am pus intr-o oala incapatoare cu 2 litri si jumatate de apa(aproximativ) si am pus pe foc.

Intre timp am spalat bine carnea de curcan si cand apa a inceput sa clocoteasca am pus bucatile de carne in oala,am pus putna sare si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

Cand carnea a fost fiarta(eu am luat o bucatica si am gustat) am pus orezul,am potrivit de sare si piper si am mai lasat pe foc 10-15 minute(pana orezul a fost fiert),apoi am dat deoparte.

Dupa 5 minute am batut un ou si cu zeama din oala l-am subtiat putin,apoi l-am pus peste ciorba si am adaugat si patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

ieri la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.03 la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare