Ciorba de fasole

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 10 Mai 2011 | 3382 vizualizari

 

Imi place foarte mult servita rece, cu ceapa verde :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 2 cepe,
  • 1 ardei capia,
  • 2 morcovi
  • 1 l bors
  • 3 linguri ulei
  • cimbru
  • 1 legatura leustean verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare/delikat dupa gust
  • 2 linguri cu bulion de rosii
  • radacina de telina si pastarnac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Punem fasolea la fiert, avand grija ca dupa 20 de minute de clocotit sa inlocuim apa in care fierbe cu apa proaspata (fierbinte).

Intre timp, dupa ce am spalat si curatat legumele, le tocam marunt.

Cand fasolea este pe jumatate fiarta adaugam legumele, bulionul si delikatul, iar spre sfarsit, adaugam si borsul. Este gata si il putem servi dupa ce a dat in clocot, cand presaram deasupra cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda si stevie