Ciorba de fasole boabe

de T I M E A in Ciorbe, 18 Mar 2012 | 4230 vizualizari

 

Din copilarie am considerat-o cea mai buna ciorba!

 

INGREDIENTE

  •  un bol fasole boabe
  • 400 gr kaizer afumat
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa 
  • un ardei
  • sare, piper
  • tarhon
  • 2 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

 

Spalam boabele de fasole si le lasam in apa de seara pana dimineata.

A doua zi incepem prin a pune fasolea singura la fiert.

Separat intr-un vas de 4-5 l punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam zarzavaturile taiate si kaizer-ul taiat bucati. Lasam la fiert la foc mic.

 

Fasolea aproape fiarta si stoarsa de apa in care a fiert o adaugam in vasul cu legume aproape fierte si lasam sa mai fiarba totul impreuna, la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand avem totul fiert adugam tarhonul taiat si cele doua linguri de otet si oprim focul.

Servim cu ceapa rosie!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]