Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

de Constelatialeu in Ciorbe, 22 Feb 2013 | 9265 vizualizari

 

Pofta-i pofta si trebuie satisfacuta.

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g fasole boabe
  • 9 bucatele de coasta de porc
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cepe
  • 1 lingurita ''secretul gustului legume''
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita tarhon maruntit
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba de 3 ori apa.Dupa ce am schimbat si a treia oara apa,adaugam bucatelele de coasta si le lasam sa fiarba impreuna cu fasolea.Separat curatam legumele,ceapa o taiem marunt,morcovul,telina,pastarnacul le dam pe razatoarea mare.Toate legumele le calim in 50 ml ulei incins,pana incep sa sticleasca.Cand sunt gata calite le punem in oala unde fierbe fasolea si costita.Adaugam lingurita de secretul gustului,nu mai punem sare ,isi lasa si de la coasta afumata si este suficient.La final cand sunt toate fierte se adauga mararul si tarhonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

22.02.2013, 22:25

Ce m-as aseza la masa sa servesc o portie!

marcela1979 1

25.02.2013, 02:50

imi place mult aceasta ciorba servita cu salata de ceapa rosie

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan