Ciorba de fasole cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2011 | 8524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole 
  • carne de porc afumata 
  • 1 ceapa  
  • 1 morcov 
  • 2 rosii 
  • 1 foaie de dafin 
  • 2 linguri cu pasta de tomate 
  • tarhon 
  • cimbru
  • sare,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi. Fasolea se fierbe 10 minute in apa cu sare,apoi se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie boabele. In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.
Calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul  si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii picanta