Ciorba de perisoare

de marcela1979 in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 4775 vizualizari

 

aveam o pofta...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de porc 250 gr
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • vegeta,piper
  • leustean,tarhon
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert 4 l .Cand fierbe se adauga ceapa tocata,morcovii si patrunjelul tocat marunt si ardeiul kapia tocat marunt.Se lasa sa fiarba.Intre timp se fac perisoarele astfel:se amesteca carnea tocata cu 1 ou ,vegeta si piper.Cand zarzavatul e pe jumatate fiert se umezesc mainile cu apa si se fac perisoare care se pun in oala cu ciorba.Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic.

Cand perisoarele sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust.Se amesteca 1 galbenus de ou cu smantana,se adauga 2 polonice de ciorba si se amesteca aducand la temperatura ciorbei apoi se adauga in oala amestecand.Se pune bors magic,leustean si tarhon uscat dupa gust.Se mai da un clocot si se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os