Ciorba de perisoare

de Alinutza80 in Ciorbe, 28 Mar 2012 | 5451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 500 g carne tocata(jum vita/jum porc)
  • 2 oua
  • patrunjel(eu am avut la congelator)
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • Pentru ciorba:
  • 300 g legume pentru ciorba
  • 3-4 cartofi
  • 2 oua
  • bulion
  • 1 lingura delikat de legume
  • 1 lingura bors magic
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele se pun la fiert impreuna cu cartofii taiati cubulete si delikat.

Carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, cartoful dat prin razatoarea fina, ceapa taiata marunt.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte se da focul incet si se pun perisoarele(se fac udand din cand in cand mana).

Cand perisoarele si zarzavatul sunt fierte se adauga bulionul, borsul magic si sare daca mai este nevoie.

La sfarsit dupa ce am oprit focul batem ouale, le turnam in ciorba, apoi punem leusteanul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba rapida de legume si tacamuri de pui