Ciorba de perisoare

de Zamfira in Ciorbe, 15 Apr 2012 | 3692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • radacina patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • bulion
  • otet sau bors
  • leustean si patrunjel verde
  • smantana

Perisoare:

  • 700 gr. carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 150 gr. orez
  • 1 ceapa mare
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Curatam legumele si le punem la fiert in apa cu putina sare. Adaugam de la inceput bulionul si leusteanul. 

Pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata de pui cu ceapa tocata marunt, oul intreg, orezul spalat, sare si piper.

Dupa 30 minute de fierbere incepem sa adaugam perisoarele. Formam mici bilute din compozitia pregatita. Lasam sa fiarba impreuna cu legumele inca 20 minute. Se poate adauga si o lingura de ulei.

Oprim fierberea ciorbei pentru a adauga otetul (borsul) si smanatana. 

Am adaugat 4 linguri de otet. La smanatana (400 gr.) am adaugat putina faina (2 linguri) am amestecat si am adaugat putina ciorba fierbinte si abia apoi am adaugat totul in ciorba. In final adaugam patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.04.2012, 13:42

Imi place!

Lau 1

15.04.2012, 16:39

place

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:28

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]