Ciorba de perisoare

de Dea_Dea in Ciorbe, 9 Iun 2013 | 5344 vizualizari

 

O ciorba care noua ne place tare mult!

 

INGREDIENTE

  • o punga de legume de ciorba de perisoare (400gr)
  • apa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare

COMPOZITIE PERISOARE:

  • 150-200 gr carne tocata
  • 1 ou
  • 2 -3 linguri de orez
  • vegeta
  • piper

in plus

  • o mana de taitei
  • 1 ou
  • 2-3 picaturi de otet
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Apa se pune la fiert, cand da in clocot se toarna legumele  se lasa la fiert cam 15 min. Se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.

Intre timp pregatim perisoarele:

Carnea se amesteca cu orezul si oul si se condimenteaza cu vegeta si piper.

Se fac bilute si se pun in ciorba, Se lasa la foc mare pana cand se ridica perisoarele deasupra iar apoi se lasa la foc mic.

Se adauga si taitetii. Iar la final cand perisoarele sunt fierte se bate un ou cu 2-3 picaturi de otet , se pune un polonic de ciorba fierbinte sa se dezlege un pic oul si se da drumul in oala peste ciorba.Se amesteca, pe pune patrunjelul si se stinge focul.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Ciorba se poate acri si cu bors.

2

Taiteii nu sunt obligatorii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dea_Dea 1

09.06.2013, 21:05

Dia pai am zis sa mancati si restul nu numai ciorba

Sim0na 1

10.06.2013, 14:57

Una din preferatele noastre!

Ligia Bxl 1

30.11.2013, 18:39

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare