Ciorba de perisoare cu orez

de AnyCostescu in Ciorbe, 24 Oct 2012 | 17512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 ou
  • condimente
  • 2 lg faina
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceasca orez
  • smantana
  • bors acru
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o rosie decojita
  • patrunjel tocat
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu orez:

Ceapa, morcovul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Se umple oala cu apa aproximativ 3 litri si se lasa la fiert. Cand fierbe se pune o ceasca de orez spalat in prealabil. Intre timp se amesteca carnea cu condimente, faina, ou, usturoi si se fac perisoare cu mana umeda. Se pun in oala. Se lasa pana sunt fierte perisoarele dar si orezul, se pune bors acru dupa preferinta fiecaruia, apoi se drege cu smantana. Se orneaza cu patrunjel tocat si leustean.

Se serveste imediat :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel