Ciorba de peste

de corina241 in Ciorbe, 28 Ian 2012 | 8345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste (cozi,capete si bucati de peste)
  • 2 cepe mari
  • 1-2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei grasi (intregi din congelator)
  • 2 linguri de orez
  • rosii pentru ciorba
  • verdeata proaspata
  • zeama de varza (300 ml)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Preagatim o oala de ciorba de 3-4 litri si umplem cu apa. Tocam legumele: ceapa am taiat-o solzisori, telina si pastarnacul le-am dat pe razatoare, iar morcovul l-am taiat cubulete. Nu am calit morcovul pentru ca am folosit peste somn care este destul de gras. Am lasat sa fiarba legumele pe jumatate, apoi am adaugat bucatile de peste si capul (foarte bine curatat, urechile scoase neaparat)

Nu trebuie lasat sa fiarba foarte mult pestele petru ca se face praf. Spre sfarsit se adauga orezul bine spalat si rasiile de ciorba. La sfarsit acrim cu zeama de varza si lasam sa mai dea un clocot doua.

Cand este gata adaugam vedeata si servim cu placere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba traditionala de cartofi cu zeama de varza