Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Mai 2016 | 4220 vizualizari

 

O ciorba excelenta de sezon,foarte buna a iesit.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 2 dovlecei
  • 100 g ciupercii felii
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei mic kapia
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez
  • 1/2 legatura praz
  • 1/2 leg patrunjel proaspat si leustean proaspat
  • 2-3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • 1/2 lingura praf bors cu legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci:

Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.

Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt,morcovii rondele,iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline,adaugam si orezul,se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.

Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.

Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.

Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.

La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba manastireasca de legume