Ciorba de porc cu sorici

de Bya Ralu in Ciorbe, 28 Apr 2016 | 5995 vizualizari

 

super super buna a fost

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 50 g sorici
  • 1 bucata praz
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 1/2 lingura praf bors cu smantana
  • vegeta/piper
  • tahon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu sorici:

Carnea de porc se taie cuburi si se pune in oala de ciorba cu apa la fiert pentru circa 30 minute.

Ceapa o tocam marunt, morcovul il taiem rondele,iar ardeiul kapia cubulete (am taiat cateva felii mari), le punem intr-o tigaie cu ulei de masline la calit pentru cateva minute, dupa care se pun in oala de ciorba.

Soriciul se taie cubulete, cartofii ii taiem cuburi, iar prazulrondele si se pun in ciorba impreuna cu condimentele.

Dupa ce au fiert ingredientele,se pun rosiile cuburi, tarhonul in otet, se mai lasa cateva minute,iar la sfarsit se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu sorici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Zamfira 1

03.05.2016, 23:09

CameliaR 1

12.05.2016, 12:27

Vreau si eu!

Bya Ralu 1

19.10.2016, 16:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh