Ciorba de rata

de Lau in Ciorbe, 19 Oct 2013 | 9190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripi si spatele de la rata
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 3-4 cartofi
  • 1 crenguta cimbru
  • leustean
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • bors acru
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • taietei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,se spumeaza de cate ori este nevoie.

Intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei,adaugam 1 morcov dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin,adaugam pasta de tomate si putina apa si lasam sa se caleasca impreuna cca 2 min.

Cand carnea este aproape fiarta adaugam crenguta de cimbru, cartofii curatati si taiati cubulete

Ardeiul,pastarnacul,telina le-am tocat cu robotul,1 morcov taiat rondele si ceapa calita,sare si piepr dupa gust,amestecam si lasam sa fiarba.

Cand sunt aproape fierti cartofi adaugam mararul si leusteanul tocat.

Cand cartofii sunt fierti adaugam taietei si borsul acru si lasam sa mai fiarba putin,oprim focul si adaugam patrunjelul tocat.

Eu la final am amestecat 3 linguri de smantana cu 1 ou si am adaugat in ciorba,am amestecat si am acoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta