Ciorba de vacuta cu multe legume 2

de Panacris in Ciorbe, 28 Ian 2012 | 5506 vizualizari

 

Ca tot e frig, ne incalzim cu o ciorbita fierbinte!

 

INGREDIENTE

  • carne de vacuta 300 g.
  • legume asortate ( mazare, morcovi, cartofi, pastarnac, fasole galbena, patrunjel) 500 g.
  • ceapa 1 bucata
  • sare iodata 20 g.
  • foi de dafin 2 bucati
  • ardei tocat 50 g.
  • sos de rosii 100 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu multe legume 2:

Carnea macra de vacuta se taie patratele, se pune la fiert cu ceapa in apa cu putina sare, la oala minune, cca. o ora. Dupa ce s/a fiert carnea se adauga legumele asortate, foile de dafin, ardeiul tocat marunt, sosul de rosii, se asezoneaza de sare, piper si se mai lasa la fiert, la foc potrivit, cca. 30 de minute. Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu multe legume 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta