Ciorbă de viţel cu praz

de Dana_Retetegg in Ciorbe, 16 Ian 2011 | 7763 vizualizari

 

Noi mancam cu placere ciorba de vita sau de praz, asa ca m-am gandit la o combinatie "2 in 1" si a iesit o ciorba tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de vitel,
  • 1 telina mica,
  • 1 morcov,
  • 1 praz ( nu foarte mare),
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii in bulion,
  • 2 lingurite de bors,
  • fidea,
  • taitei,
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de viţel cu praz:

Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa.

Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat morcovul, telina, ardeiul si prazul.

Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute la foc potrivit, iar in ultimele 5 minute am pus fidea si taitei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de viţel cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]