Ciorba din carne de vacuta a la grec

de COSTEO in Ciorbe, 15 Sep 2013 | 21671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vaca sau de manzat
  • 2 cepe rosii
  • 2 cartofi
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 2 lamai(sau bors dupa gust)
  • piper
  • cimbru
  • 1 cescuta mica orez
  • smantana
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • leustean tocat
  • otional 1 mana de fidea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de vacuta a la grec:

Se curata carnea de pielite si de oasele mici,se spala,se taie cuburi mici,se pun la fiert cu 1 litru de apa rece.

Se fierbe la foc mic,pentru ca toxinele sa poata iesi din carne,pana cand da in clocot.Se arunca apa,se spala vasul,se umple oala cu 4 masuri de apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit 45 minute.Se curata legumele,se spala,se toaca julien,se pun la fiert (fara rosii) pentru 20 minute. Se adauga in supa:orezul fiert,rosiile tocate marunt(decojite),cartofi taiati cubulete,sare,piper,cimbru si zeama de la 2 lamai(sau bors dupa gust,in prealabil adus la temperatura de fierbere) si 1 mana de fidea cine doreste.Se fierb impreuna,7-10 min.Se stinge focul,se decoreaza cu patrunjel si leustean verde tocat fin.

Se serveste ciorba fierbinte ,dreasa cu smantana ,in care s-a batut oul,cu paine de casa sau paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de vacuta a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta a la grec