Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume

de botcrina in Ciorbe, 10 Ian 2012 | 5969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc
  • 200 g cârnaţi de porc afumat
  • 3 cartofi medii, 
  • 1 ceapă,
  • 2 morcovi,
  • 1rădăcină de pătrunjel 
  • 2-3 bucăţi dovleac murat
  • sare, piper,după gust
  • 200 ml smântână
  • 200 ml zeamă de varză acră
  • 2 linguri zeamă de pe ardei iuţi
  • orez (opţional)
  • 2 foi de dafin
   
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume:

Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu cartofii şi dovleacul. Tăiem carnea cubuleţe şi cârnaţul rondele.

O jumătate dintr-un morcov o răzuim pe răzătoarea fină şi apoi îl călim în ulei. După ce s-a călit stingem cu apă şi adăugăm foile de dafin, apoi legumele, cartofii, dovleacul şi carnea şi cârnaţul.

 După ce au fiert, potrivim de sare şi piper. Dregem supa cu zeamă de varză şi zeama de pe ardei iuţi şi mai lăsăm să dea un clocot.

La sfârşit adăugăm şi smântâna.

Se poate servi cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorbă de afumătură dreasa cu zeamă de varză si leustean