Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

de Tabita _ in Ciorbe, 25 Oct 2013 | 56056 vizualizari

 

O ciorba gustoasa si hranitoare. Mie mi-a placut foarte mult. Sper sa va placa si voua. :D

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 6 morcovi (mici)
  • 1 cartof (mare)
  • tarhon (patrunjel)
  • 100 g taitei de orez
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume:

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Legumele se curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete.

Se calesc legumele, mai putin cartoful, in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute. 

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. 

Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul.

Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana, otet, bors sau zeama de varza, alaturi de ardei iute proaspat sau murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]