Ciorbita cu cozi afumate de porc

de Constelatialeu in Ciorbe, 26 Iun 2013 | 7256 vizualizari

 

Monseura e servita,adica eu,ca asa aveam o pofta de o ciorbita din asta,eu ii zic ''ciorba alba''.Am profitata ca azi a fost racoare si a tot plouat si am executat-o....Au fost cam ''sexi'' cozile,daca puteau sa le ''epileze'' de tot de carne,cred ca o faceau....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cozi de porc afumate
  • 1 ceapa uscata
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri delikat 10 legume
  • otet ( fiecare pune cat vrea)
  • 2 oua
  • smantana( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu cozi afumate de porc:

Se taie cozile de porc se spala cu apa fierbinte ,se pun in oala cu 3-4 l apa si se pun la fiert,cand sunt aproape fierte se dauga ceapa,delikatul si orezul si se mai lasa cca 15 min sa fiarba.Se trage oala de pe foc,separat se bat ouale cu otetul si apoi cu polonicul se ia din zeama si se toarna peste oua batand bine sa nu se taie,punem vreo 2-3 polonice de zeama,apoi turnam totul in oala mare.Se poate bate si cu smantana,dar mie nu-mi place.Asa ca cine vrea pune smantana.

PS.Azi am avut o nu stiu ce stare,asa ca n-am facut decat poza finala....

TIPS-URI

1

nu mai necesita sare,pentru ca sunt oasele sarate si are si delikatul sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu cozi afumate de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]